İçeriğe geç

Dr Genel Müdürü Kim

D&R Genel Müdür?

Ahmet Coşar, Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş.’de D&R Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak atandı. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fakültesi’nden 1986 yılında mezun olan Ahmet Coşar, Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş.’de D&R Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak atandı.

D&R’nin yeni sahibi kim?

Turkuvaz Müzik Kitap Perakende ve Pazarlama A.Ş. Şirket, Nisan 2018’de Turkuvaz Medya Grubu’na 440 milyon liraya satıldı.

D&R CEOsu kim?

CEO & CIO (Hasan Taşpınar) – Fiyat ve Satın Alma | D&R.

D&R kimin İsrail malı?

Turkuvaz Medya Grubu’na ait D&R, ilk mağazasını 1997 yılında Erenköy’de açtı. Yerel bir marka olan D&R, bugün 51 ilde 214 mağazasıyla kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere kadar her türlü ürüne satış hizmeti sunuyor.

Mustafa Altındağ kimdir?

Perakende hayatına BİM A.Ş.’de başladı. Kariyerine 1998 yılında başladı ve şu anda kendi alanlarında lider olan Teknosa, Media Markt, Gratis, Şok ve File perakendecilerinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 2019’dan bu yana D&R’da Genel Müdür olarak görev yapıyor.

D&R’nin kaç şubesi var?

Tarihçe. D&R, ilk mağazasını Mayıs 1997’de Erenköy’de açtı. Aralık 2021 itibarıyla D&R, Türkiye genelinde 51 ilde 214 mağazasıyla herkese keşfedilecek bir dünya sunuyor.

D&R hangi holdinge bağlı?

Turkuvaz Medya Grubu: Turkuvaz’da müzik kitabı perakende pazarı.

D&R’de kaç kişi çalışıyor?

Türkiye genelinde 52 ilde 217 şubesi ve 2100 çalışanı ile D&R, sektör lideri olarak müşterilerine birinci sınıf hizmet kalitesi sunmaktadır.

Dr. neden boykot?

Dr. Oetker, İsrail ile bağlantıları nedeniyle boykot edilen birkaç şirketten biridir. Boykot, Dr. Bu durum Oetker’in satışlarında düşüşe yol açmış olsa da, şirketin genel olarak başarılı olmaya devam ettiği söyleniyor.

Abdi İbrahim Ceo kimdir?

Süha Taşpolatoğlu (3 Haziran 2013–)Abdi İbrahim / CEO

Koton Genel Müdürü kim?

Bülent Sabuncu, perakende sektörünün öncü şirketlerinden Koton’un ilk profesyonel CEO’su. Koton’a Destek Hizmetleri Genel Müdürü olarak katılan deneyimli isim, şirketin pandemi sürecini yönetmedeki başarısı nedeniyle iki yıldır kaptan koltuğunda oturuyor.

Yaşar Holding CEO’su kimdir?

Mehmet Süha Aktaş (Temmuz 2007–) Yaşar Holding / CEO

D&R kime satıldı?

Doğan Holding’e ait Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş. (D&R), Turkuvaz TK Kitap ve Kırtasiye A.Ş’ye 440 milyon liraya satıldı.

Bosch İsrail destekçisi mi?

İsrail’e desteklerini açıklayan şirketler: Volkswagen, Tesla, Starbucks, Netflix, Mastercard, Google, Disney, Bosch, Bayer, Apple, Amazon, McDonald’s, Burger King, Puma, Coca Cola, Lipton, Nestle, Loreal, Dell, Domestos, Doritos, Dove, Fairy, Fanta, Febreze, Fendi, Fiverr, Garnier, Gillette, Head and Shoulders, HP, HSBC, …

D&R nereli?

D&R electronica Weesp BV, profesyonel ses mikserleri üreten, merkezi Weesp’te bulunan bir Hollanda şirketidir ve Duco de Rijk ve Ronnie Goene tarafından kurulmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir